Datorskolans handledare

Rasmus Eriksson  Malmö & Lund

Rasmus Eriksson
Mellan 2013 till 2017 arbetade Rasmus på Apple Store i Täby Centrum som tekniker. Han har tillsammans med sina kollegor hjälpt människor att felsöka och reparera deras produkter och det var glädjen och tacksamheten som människor visade när deras problem löstes som gav inspirationen till Datorskolan.
     Innan åren på Apple var Rasmus läderportföljsförsäljare på nätet tillsammans med sin bästis samtidigt som han studerade samhällsvetenskap på Österåkers Gymnasium i Åkersberga. Samtidigt som studierna pågick arbetade han även som vårdgivare på ett LSS-boende för unga vuxna.
    På fritiden älskar Rasmus att spåna idéer, flyga drake och mysa med sin flickvän, Signe. Gärna allting samtidigt. Han beskriver sig själv som en inbiten tekniknörd som har svårt att hålla sig borta från att köpa Apples senaste produkter.

Pelle Lind

Stockholm
Med mer än 30 år i utbildningsbranschen är Pelle en av grundpelarna i Datorskolan. De senaste 5 åren har han arbetat som utbildare på Apple där han utbildat både företag och privatpersoner i hur de kan använda sina tekniska prylar. Han är omtyckt av sina kunder för sin charmiga norrlandsdialekt, sin mustasch som ofta är vackert skruvad med ett väldoftande vax och såklart sin otroliga förmåga att sätta sig in i och besvara sina kunders frågor.
      För den yngre generationen är Pelle mer känd som rösten till karaktären Figgeferrum i den klassiska spelserien Mulle Meck bygger. På sistone hörs hans röst ofta i podcast-sammanhang och när han utbildar elever på Medieinstitutet i Stockholm.
     Hans intressen inkluderar typografi, litteratur, animation och hundpromenader. Han älskar även att sitta på sin egenbyggda punschveranda på sommarstället i Luleå.

Fredrik Halling - Handledare, Stockholm.

Julia Degerfält - Webbdesign för företagstjänster, Malmö.