Upptäck din teknik på dina villkor tillsammans med en handledare från Datorskolan.

Oavsett om du vill ha hjälp att lösa ett problem eller upptäcka nya möjligheter när det gäller din telefon, surfplatta eller dator, så finns Datorskolan tillgänglig för att ge dig pedagogisk hjälp.

Berätta för din handledare vad du vill ha hjälp med och låt oss vägleda dig när du utforskar internet och teknikens möjligheter.

Så fungerar det

Besök hemsidan

eller prata med bibliotekets personal och be om hjälp.

Se tillgängliga tider

och boka en tid gratis. Bekräftelse skickas direkt.

Kom till biblioteket

och få hjälp med vad du vill ha hjälp med.

igor-starkov-505387-unsplash.jpg

Kodkurs för barn på Sollentuna bibliotek

Upptäck grunderna i kod i Scratch tillsammans med andra barn på biblioteket. Deltagandet är helt gratis.

Här hittar du Datorskolan

Det är oss du träffar!

Få hjälp - var du än är.

Trött på problem

Vi brinner för att lösa dina bränder.

Behöver du snabb hjälp att lösa ett problem på datorn?

Du kan alltid höra av dig till Datorskolan och låta oss hjälpa dig utan att åka hem till dig. Med hjälp av fjärrstyrning kan vi temporärt styra din dator medans du sitter framför den.

Under tiden pratar vi i telefon för att gå igenom problembeskrivningen och lösning.

Testa fjärrsupport!

Ingen lösning - ingen kostnad.

Om vi inte lyckas lösa ditt problem med hjälp av fjärrsupport behöver du inte betala oss.

När du beskriver ditt ärende för oss brukar vi direkt kunna avgöra om ditt problem går att lösa med fjärrustyrning samt hur lång tid det skulle ta. Tjänsten kostar 195 kronor varje kvart när vi löser ditt problem.

Det är populärt att använda fjärrsupport för att lösa lösenordsrelaterade problem, försvunna filer eller för att åtgärda problem som uppstått plötsligt utan någon förklaring.

Så fungerar det