Företagslösningar

Som egenföretagare är det svårt att få tid över till något annat än att fokusera på att driva bolaget framåt. Många upplever att det är svårt att sätta sig in i den digitala djungel som gör det möjligt att marknadsföra och växa ditt företag med hjälp av digitala verktyg - därför kan vi hjälpa dig med det. Med rimliga priser och ett lagom stort utbud av tjänster kan vi hjälpa dig att hitta nya kunder och öka din försäljning via de digitala plattformer där dina kunder befinner sig.

 
 
Website

hemsidor

Om du inte redan har en hemsida så kan vi hjälpa dig att skapa en sajt som gör det enklare för dina kunder att hitta dig på nätet. Att bygga behöver inte kosta tiotusentals kronor och vara för att den skall göra det enklare för människor att hitta till ditt företag, oavsett om du driver din business online eller i fysisk butik.

 
Printmaterial

printmaterial

När du behöver uppdatera dina menyer, skaffa nya flaggor eller vill fräscha upp ditt skyltfönster finns vi här för att hjälpa dig. Anlita oss för att skapa eller redigera befintliga filer för att kommunicera effektivare med dina potentiella och befintliga kunder.

 
flaticon1552226822-512.png

Marknadsföring via sociala medier

Att lära sig marknadsföra online är varken enkelt eller speciellt roligt. Häng med i tiden och testa ditt företags vingar genom att visa annonser för din målgrupp via Facebook, Google eller Instagram. Vi hjälper dig att köra dina första annonser online för att generera mer försäljning i ditt företag.

 
flaticon1552226893-512.png

it-support

När det kör ihop sig finns vi här för att hjälpa dig. Om du bor i centrala Stockholm kan vi komma till dig på plats, och om du befinner dig i andra delar av landet finns vi tillgängliga via telefon eller chatt.

 

Våra kunder