Tjänster

 
IMG_8186.jpeg

Personlig hjälp & kurser

Datorskolan på biblioteket

Biblioteken med sina folkbildningsuppdrag är den perfekta platsen för att höja den digitala kompetensen bland alla medborgare, men ansvarsförskjutningen från andra aktörer till biblioteket verkar dock ha skett utan att biblioteken fått de resurser de behöver för att kunna hantera uppdraget. Datorskolan på biblioteket är ett koncept för outsourcing av IT-handledning där rätt kompetens på rätt plats skapar en bättre upplevelse för bibliotekets besökare och er personal.

hembesök & distanssupport

Att anlita Datorskolans handledare för hembesök är en trygg lösning för dig om du vill ha hjälp att få pedagogisk handledning eller felsöka dina tekniska produkter i en trygg miljö. Oavsett om du har en surfplatta, telefon eller dator hjälper vi dig. Använd ditt RUT-avdrag för hembesök eller betala per 15 minuter för distanssupport.

Hembesök

Utbildning, felsökning eller support

 
Förening

Årets mest uppskattade initiativ

Datorskolan hos Föreningar

Är du engagerad i en förening och vill erbjuda era medlemmar kurser eller personlig hjälp i era lokaler? Möjlighet för IT-hjälp i föreningens lokaler är ett uppskattat inslag hos föreningens medlemmar som garanterat skapar mersmak.

Hör av dig och berätta om era behov så hjälper vi er att leverera en lösning.