Våra tjänster

 

Datorskolan på biblioteket

Biblioteken med sina folkbildningsuppdrag är den perfekta platsen för att höja den digitala kompetensen bland alla medborgare, men ansvarsförskjutningen från andra aktörer till biblioteket verkar dock ha skett utan att biblioteken fått de resurser de behöver för att kunna hantera uppdraget. Datorskolan på biblioteket är ett koncept för outsourcing av IT-handledning där rätt kompetens på rätt plats skapar en bättre upplevelse för bibliotekets besökare och personal.

IMG_8186.jpeg
 

Datorskolans hembesök

Att anlita Datorskolans handledare för hembesök är en trygg lösning för dig om du vill ha hjälp att få pedagogisk handledning eller felsöka dina tekniska produkter i en trygg miljö. Oavsett om du har en surfplatta, telefon eller dator hjälper vi dig. Använd ditt RUT-avdrag för hembesök och betala 495 kronor per timma för support och handledning.

Hembesök
 

Datorskolan för företag

Behöver ditt företag höjda den digital kompetensen? Datorskolans handledare kan hjälpa er genom att skräddarsy ett utbildningspaket för grupper eller individer i bolaget. Vi kan även bistå vid konstruktion av hemsidor, grafisk formgivning, SEO eller upprättande av onlinebutik.

Förening
 
 

Vill du ha mer information om någon av våra tjänster?